Blok X

Kulturhuse | Lokaler og faciliteter | Steder

Blok X er et Ungdomskulturhus for alle unge i alderen 13-25 år i Aalborg kommune. Huset er en platform, hvor du kan udvikle dig sammen med andre unge og selv er med til at skabe indholdet sammen med andre unge og voksne.

Se åbne holdKontakt

Blok X tilbyder unikke læringsrum i inspirerende rammer i Karolinelund i Aalborg.

Aalborg Ungebyråd, CFKL (Center for Kropsæstetik og Læring), Global Youth, GROW og Grow plus, Food Maker, TeaterBlokken, Sexualisterne, Street Station og en helt masse fritidshold.

Er du mellem 13 og 25 år og har du en god idé til et godt projekt eller bare lyst til at være med i et fællesskab sammen med andre unge, kan du komme, når huset er åbent, eller du kan kontakte Camilla Lindum nederst på siden.

Læs mere på www.blokx.dk

 

Blokkens åbne hold

Writers Corner

Writers Corner

Antal pladser: 4 af 15

\”Writers corner\” er et hold for dig der elsker at skrive, og udtænke skæve plots, spændende karakterer, og sjove universer!
Her er der tid og rum til at skabe vores helt egne litterære værker!

læs mere
Fysisk Performance Team

Fysisk Performance Team

Antal pladser: 4 af 12

Holdet for dig der vil lidt mere, end alle de andre – Dig der tør udfordre dig selv på et scenegulv, dig der tør kravle baglæns med en kanin maske over hovedet, mens du synger nationalsangen i mol – Holdet for dig der vil eksperimentere – mest af alt for din egen lærings skyld.

læs mere
Teater X – Teater med kant!

Teater X – Teater med kant!

Antal pladser: 4 af 20

Holdet for dig der brænder for det at lave teater – dig der synes, at det at lave forestillinger er super fedt, og som har lyst til at arbejde med dig selv i fællesskab med andre. “Teater X – Teater med Kant” er holdet hvor alt kan ske – og forestillinger kan være store som små – men altid med kant – og noget på hjertet!

læs mere
Projekt Team / Ideudvikling

Projekt Team / Ideudvikling

Antal pladser: 8 af 12

Holdet er for dig der drømmer om at udvikle dine egne projekter! Det kan være alt fra små performances – til at skabe sin egen forestilling… eller måske drømmer du om at arrangere en open mic night – poetry slam battles, eller lave en udgave af Comedy Zoo – nu for Dob. A’s sprøde ungdom… Alt er muligt; Du er idemageren og Salen på Blok X er din legeplads!

læs mere
 

WIFi overalt i huset

Vi kører på pædagogisk net, som er det skolerne også bruger.

Blok X
Karolinelundsvej 40
9000 Aalborg

 

Kontakt

Camilla Lindum
E-mail: cl-skole@aalborg.dk
Mobil: +45 93 52 09 05