Brænder du for at kunne gøre en forskel i verden?  Vil du, sammen med andre unge, være med til at udvikle et projekt, der har fokus på Verdensmålene og på at skabe reelle forandringer i din verden samt for børn og unge i Uganda. Så er Global Youth noget for dig.

Hvad er Global Youth?

Du vil som en del af UngAalborgs Global Youth få viden om projektarbejde, Verdensmålene, om forholdene og livet i Uganda. Du vil blive klog på sammenhænge i verden, og på hvordan du kan påvirke verden. Du vil møde en masse fantastisk mennesker, der lever et helt anderledes liv end dig, og du vil blive beriget af dette møde. Som en del af Global Youth vil du få mulighed for at tage initiativ, ansvar og skabe et projekt målrettet mod at skabe forandringer i den verden, du er en del af. Du vil prøve kræfter med projektarbejde, social innovation, frivilligt arbejde og fundraising. Du vil få et stort medansvar for at skabe Global Youth Uganda 2020 og ligeledes et ansvar for at skabe forandringer blandt unge i Danmark, da du efterfølgende indgå i et korps af forandringsagenter, som vil formidle deres historie og erfaring til andre unge i Aalborg Kommune.

Citater fra tidligere projektdeltagere:

”Da jeg tog beslutningen om at melde mig til turen i 2016, gik der mange ting og tanker igennem mit hoved. Jeg var godt klar over, at turen helt sikkert ville påvirke mig positivt i forhold til de store forskelle på vores og Ugandas kultur. Da jeg kom hjem, gik det virkelig op for mig, hvilken fantastisk og ikke mindst livsforandrende tur, jeg lige havde være med på. I dag tænker jeg stadig tilbage på turen som værende den bedste oplevelse i MIT liv. Jeg ville ikke have været turen foruden.” Nikolaj, deltager i Global Youth 2016

Vi forventer af dig, at du er engageret og prioriterer projektet, da der i perioder vil skulle bruges meget tid. Vi forventer, at du har lyst til at udvikle dig og afprøve dine grænser.

Tilmelding og mere information

Vil du vide mere om projektet, er du og dine forældre velkommen til informationsmøde d. 23/10 kl. 19 på torvet på Vestbjerg skole. Ellers skal du sende en ansøgning til os inden den 25/10 2018. I din ansøgning skal præsentere dig selv og svare på følgende spørgsmål:

• Hvorfor ønsker du at deltage i projektet?
  • Hvad kan du bidrage med?
  • Hvad ønsker du, at du får ud af at deltage?

Din ansøgning skal underskrives af dine forældre. Ansøgningen skal afleveres til os personligt eller sendes til cl-skole@aalborg.dk

Hvis du har spørgsmål så kontakt

International medarbejder
Camilla Lindum