PODCAST  UNDERVISNINGSMATERIALE

Sidesporet

Podcast om unges dilemmaer

Podcasten Sidesporets logo

Sidesporet er en podcast, hvor vi taler om og diskuterer unges anonyme dilemmaer. Vi svarer og kommer med råd på alverdens spørgsmål, sammen med et nøje udvalgt panel – som både består af unge og fagpersoner. Til hvert afsnit er der tilhørende undervisningsmateriale, som I ude på skolerne kan bruge i trivselsundervisningen – link nederst på siden.

Vi glæder os til at være i dit øre!

Sommerlisten 2021

NU er sommeren her endelig, og man kan næsten dufte solcreme og grillpølser! Vi skal i hvert fald smæske os i is og kartoffelsalat hele sommeren. I år skal vi ikke ud og rejse, så derfor kommer her vores ultimative sommerliste og lidt gode sommerråd til en fed sommerferie! Vi håber I kan bruge dem! Du kan som altid downloade undervisningsmateriale nederst på siden.

Afsnit 5 : Alkohol

5. afsnit af podcasten Sidesporet handler om emnet “Alkohol”. Måske har I aldrig drukket før... Måske vil I gerne prøve det... måske vil I ikke prøve det...måske er I kommet til at lyve om at have drukket... eller måske kender du nogle som har? Du kan som altid finde undervisningsmateriale nederst på siden.

Afsnit 4 : Kærlighed

4. afsnit af podcasten Sidesporet handler om emnet “Kærlighed”. For nogen er kærlighed et emne man tit tænker på eller snakker om, og for andre sker det sjældent. Vi taler næsten alle om kærlighed på forskellige måder, og derfor har vi alle et helt særligt kærlighedssprog. Du kan som altid finde undervisningsmateriale nederst på siden.

Afsnit 3 : Eksamensangst

Afsnittet handler om eksamensangst. Panelet kommer med egne erfaringer om eksamensangst, og kommer med hjælpende råd til andre i lignende situationer. Undervisningsmaterialet indeholder bla. 10 gode råd og en vejrtrækningsøvelse. Hent undervisningsmateriale nederst.

Afsnit 2 : Me3

Afsnittet handler om Me2-debatten. Sidesporet har valgt at kalde afsnittet “Me3”, da der vil være fokus på drengenes oplevelse og følelser, som kan være involveret i debatten. Endvidere er der tilhørende undervisningsmateriale, som I kan bruge i klassen. Hent undervisningsmateriale nederst.

Afsnit 1 : Ensomhed

Afsnittet handler om ensomhed. Podcasten Sidesporet har fået tilsendt to anonyme ungedilemmaer, som panelet diskuterer. Endvidere er der tilhørende undervisningsmateriale, som I kan bruge i klassen. Hent undervisningsmateriale nederst.

Undervisningsmateriale ligger organiseret i mapper på Google Drev. Der er som udgangspunkt en PDF til hvert afsnit. Klik for at se eller downloade materialer.