Til dig der har lyst og mod til at opleve en anden kultur? Har du mod og lyst til at arbejde frivilligt, så har du nu mulighed for at tage ud i Europa med tilskud.

UngAalborg er godkendt som sende- og værtsorganisation inden for Den Europæiske Volontørtjeneste.

Som volontør arbejder du frivilligt i et andet land inden for miljø, kunst og kultur, sport og fritid eller andet, herunder med aktiviteter med børn, unge og ældre.

Den Europæiske Volontørtjeneste

er for dig, der er mellem 18 og 30 år og gerne vil tilbringe fra 2 til 12 måneder i udlandet med at arbejde frivilligt. Du får et tilskud fra Den Europæiske Volontørtjeneste som dækker udgifter til forberedelse, rejse, forsikring, kost og logi samt lommepenge.

Kom godt igang med EVS

Sådan kommer du afsted som volontør med den Europæiske Volontørtjenste.

Donwload PDF her

Der vil typisk være mange unge fra andre lande det samme sted. Du kan finde mulige projekter i en fælles europæisk base. Der kan søges på både type og land. http://europa.eu/youth/evs_database.

Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte Aalborg Ungdomsskole.

International medarbejder

Camilla Lindum

Tlf. 93 52 09 05 |  cl-skole@aalborg.dk


Hvad er Erasmus+?

Erasmus+: Ungdom – Europæisk Volontørtjeneste (EVS) for unge i alderen 18-30 år.

Europæisk volontørtjeneste/European Voluntary Service (EVS) er et gratis tilbud til unge om at tilbringe 2-12 måneder i udlandet og udføre frivilligt arbejde. Danske organisationer har ligeledes mulighed for at få tilknyttet en ung person fra et andet land, som kan give en hjælpende hånd.

Du kan finde flere oplysninger omkring Erasmus+ Ungdom her: http://ufm.dk/uddannelse-og-institutioner/tilskud-til-udveksling-og-internationale-projekter/programoversigt/erasmusplus/europaeisk-voluntortjeneste-evs

Støttet af EU / Erasmus+