Vadum Ungdomsklub

Vadum Ungdomsklub

Vadum Ungdomsklub er et pulserende midtpunkt for unge i Vadum og omegn, hvor der altid sker spændende aktiviteter og muligheder for at skabe uforglemmelige minder. Vores klub er dedikeret til at tilbyde et sjovt og givende miljø for unge i 7., 8. og 9. klasse samt til og med 19 år og 8 måneder. I Vadum […]

Læs mere eller indmeld dig direkte herunder…

Vadum Ungdomsklub er et pulserende midtpunkt for unge i Vadum og omegn, hvor der altid sker spændende aktiviteter og muligheder for at skabe uforglemmelige minder. Vores klub er dedikeret til at tilbyde et sjovt og givende miljø for unge i 7., 8. og 9. klasse samt til og med 19 år og 8 måneder. I Vadum Ungdomsklub tror vi på at inspirere unge og udfordre deres horisonter. 

Så hvis du er på udkig efter et sted, hvor du kan deltage i spændende aktiviteter, skabe varige venskaber og udvikle dig selv, er Vadum Ungdomsklub det perfekte sted for dig. Kom og vær med i vores fællesskab, hvor vi sammen skaber fantastiske oplevelser og minder.

Vi glæder os til at se jer.

Silje, Maria, Annika, Kasper, Lærke og Jane 

 

Hvis man har spørgsmål eller gerne vil have yderligere information, kan man kontakte klubleder Jane Jakobsen på mail: jane556b@ungaalborg.dk eller mob. 53312601.

Vadum Ungdomsklub

Tid og Sted Mandag kl. 18:45 -21:45
Tirsdag kl. 18:45 -21:45
Torsdag kl. 18:45 -21:45
Alder Fra 12 år og 6 måneder til og med 19 år og 8 måneder.
Holdnummer
Tilmeldinger Max pladser: 9999
Sted Vadum Ungdomsklub
Tilmeldingsfrist onsdag 31. jul. 2024 kl. 15:27
Pris Deltagelse er gratis

Tilmeld

I samme kategori

Nibe Ungdomsklub

Nibe Ungdomsklub

Vi har et diskotek, en café, poolbord, bordtennisbord, bordfodbold, en sal hvor man kan spille bold, storskærm med PS4…

læs mere